forex trading logo
Cégbemutató
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.hu

„Egyéni vállalkozásból, dinamikusan fejlődő nemzetközi középvállalat”

 

A cég 2004-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg működését, kis létszámmal.

Az érdeklődés fellendülése és a nagyobb kategóriájú építkezések növekedése miatt a cégvezetés úgy döntött, hogy 2007-ben megalapítja a Jákob-ÉP Kft. végleges formáját.

Az alapításkori főprofil ács és állványozás jellegű munkák voltak, mely mára már kiegészült szinte minden építőipari tevékenységgel melyre kivitelezéskor szükség van.

A megalapítás óta folyamatosan 20-25 fő végzi munkáját napi szinten, melyek közül 15 fő építőipari szakiskolával rendelkezik. A különböző továbbképzések elvégzésével, további ismeretekre tettek szert az építőipar minden területén.

Tetőfedésből mesteri oklevelet szereztünk, minden tetőfedő kategóriában.

2010-es évtől kezdődően nemzetközi kapcsolatokra tettünk szert, így megindult a külföldi munkavégzés is.

A részmunkáktól, befejező szakipari munkáktól kezdve az építőipari generál kivitelezésig minden területen végzünk tevékenységet. Vállaljuk új beruházások megvalósítását, valamint felújítási munkákat is. Elsődleges munkáink Szlovákiában voltak, de megfordultunk már Angliában, Romániában és Ukrajnában is.

Az utóbbi néhány év során az ide hazai munkáink a műemlékvédelem felé orientálódtak.

A székhely közelében lévő számos műemlék jellegű épületek felújítása kezdődött el, így a fővállalkozó a sárospataki Épszer Zrt. akik kimondottan ezekre a feladatokra specializálódtak, minket választottak elsődleges alvállalkozónak a fedési munkákra.

A tető szerkezet építés illetve, fedési munkálatok mellett belső építészettel is foglalkozunk. Amelyben foglaltatik a gipszkarton falak építése szerelése és ezek teljes körű glettelése illetve festése a megrendelő igénye szerint. Álmennyezetek gipszkartonból illetve kazettákból való készítést is vállalunk.

Az elmúlt években az építőipar területén már sikerült megalapoznunk jó hírünket mind szakmai, mind megbízói körökben. Köszönhető ez többek között annak, hogy a különböző elvárásoknak eleget tettünk, a szakmai követelmény szintjét teljesítettük, a vállalt feladatokat jótállással, a legjobb minőségben végeztük el.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.hu
JP-Bookmark



Minden jog fentartva! Jakob-ep Kft - 2010.